Social Media

Met social media bereik je een groot deel van je doelgroep en potentiële klanten. Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je eigenlijk geen tijd om dit bij te houden? Ik maak content voor je social media kanalen en zorg er voor dat jij tijd overhoudt om je te richten op wat je het liefste doet.

Ik kan je helpen met het maken van een social media plan of met het beheer van je social media. 

social media

Social media plan

Via de mail geef je je voorkeuren door over je wensen, doelgroep en social media kanalen. Ik maak een opzet voor een social media plan. Dit plan bespreken we en daarna stuur ik je het uiteindelijke plan. 

Social media beheer

Het onderhouden van social media neemt veel tijd in beslag. Als ondernemer wil je je natuurlijk focussen op je passie niet te tijd besteden aan social media. In overleg beheer ik jouw social media kanalen. Je krijgt dan maandelijks een contentkalender, ik plan je posts in en zorg voor engagement. Voor het social media beheer geldt een minimale termijn van zes maanden.  

Ja ik heb interesse!

Wil je graag foto’s voor je social media? Die kan ik voor je maken! Kijk hier voor de prijzen van een eenmalige shoot. Wil je maandelijks foto’s laten maken voor Instagram? Neem dan contact met me op voor een op maat gemaakte offerte.