Of je nu op zoek bent naar meer zichtbaarheid voor je bedrijf of mooie herinneringen wilt vastleggen. Als fotograaf maak ik graag foto’s die echt bij jou passen. Jij bent uniek en dat laat ik graag terug komen in de beelden die ik maak. Ik houd van natuurlijke, lichte foto’s. Daarnaast ben ik ook gek op de liefde en daarom vind ik het erg leuk om af en toe loveshoots te doen.  

Naast mijn werk als fotograaf ben ik online eindredacteur voor een vakblad. Beide vind ik erg leuk om te doen en ik kan er m’n creativiteit in kwijt. Ik fotografeer in de regio Rotterdam, maar ik reis ook graag een stukje verder.

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Instagram of Facebook. Wil je graag meer informatie of een fotoshoot plannen? Stuur me dan een berichtje.

Follow Me!