Over mij

Ik ben Jannike Huisman en ik ben dol op fotografie en teksten schrijven. Als kind was ik al gek op tijdschriften en door de jaren heen groeide ook mijn liefde voor fotografie. Ik woon nu in Rotterdam, maar reis graag door het land om mooie plaatjes te schieten.

Ik heb verschillende blogs en websites gehad en het was dus ook niet zo gek dat ik Media, Informatie en Communicatie ging studeren. Ik heb me vooral gericht op het maken van content voor verschillende platformen. Daarnaast begon ik met mijn reisblog Moonlight Travel. Ik schrijf hier over de reizen die ik heb gemaakt, maar er komen ook lifestyle en mindstyle artikelen aan bod. Natuurlijk plaats ik hier ook de mooiste foto’s van mijn reizen. Daarnaast kun je ook op mijn Instagramaccount @moonlight.travel meer van mijn avonturen zien en op @jannikehuisman is mijn fotografieaccount. Het afgelopen jaar schreef ik veel teksten voor een lokale doelgroep voor de website indebuurt. Inmiddels ben ik verhuisd naar Rotterdam en ben ik freelance tekstschrijver en fotograaf. Ik schrijf  content op maat en voorzie teksten, websites en social media graag van mooie foto’s.

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Instagram of Facebook. Wil je graag een fotoshoot? Of heb je vragen over welke teksten ik voor je kan schrijven? Stuur me dan een berichtje.

(Foto door Anna Batog)