Klanten

Event in Beeld van Kelly Smit

Kelly Smit is business coach en helpt mensen om een onafhankelijk en winstgevend bedrijf te maken. Dat doet ze voor mensen met een pure missie en intentie, meestal zijn dat coaches en therapeuten.

“Ik geloof echt in overvloed. En ondernemen vanuit je eigen missie en dat je het werk doet wat in de wereld nodig is. Voor jou, voor je bedrijf en voor je klanten. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Wat ik het mooiste vind, is als mensen zo’n transformatie maken. Dat ze enorm groeien, dat ze door hun blokkades heen breken. Dat is het mooiste proces om aan te schouwen en dat maakt mij als coach gelukkig.”

Event Unleash your true Potential

Eind september gaf Kelly Smit het event Unleash your true Potential voor andere coaches. Dat was niet alleen een spannende, maar ook een hele gezellige dag! Kelly inspireerde 55 andere coaches over het ondernemerschap. Eén van de hoogtepunten was tijdens de speech over moed: “Ik vroeg aan mensen, als je voelt dat je levenswerk te doen hebt, als je voelt dat je een missie hebt, sta dan op. En iedereen stond toen tegelijkertijd op en ik word er nu weer emotioneel van. Ik vond het zo mooi dat al die vrouwen gingen staan en voelen dat ze een missie hebben.” Daarnaast was het voor Kelly ook een hoogtepunt dat de mensen in de rij stonden om in gesprek te gaan over haar nieuwe programma. “Dat was natuurlijk ook fantastisch, want dat had ik daar gelanceerd.”

Wat wil je meegeven aan andere ondernemers?

“Succes begint in je hoofd, het begint allemaal met een enkele gedachte. En je krijgt wat je tolereert, je krijgt wat je kiest, dus kies en je wordt gekozen en beuk door je eigen blokkades.” Wil je meer horen van Kelly? Beluister dan eens haar inspirerende podcasts en daag jezelf uit om groter te denken.

Eventfotografie evenementen (5)Kelly over onze samenwerking

“Professioneel. Je snapte meteen wat ik bedoelde met de foto’s, welke sfeer ik wilde neerzetten, hoe ik mezelf wilde etaleren en dat heb jij direct doorgevoerd in de foto’s. En je hebt me ook heel goed kledingadvies gegeven, waardoor ik prachtige foto’s heb gekregen en waar ik enorm tevreden over ben.”

Eventfotografie

Wil je net als Kelly jouw evenement in beeld laten brengen? Bekijk hier wat ik voor je kan betekenen of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Follow Me!