Fotografie

Loveshoot

Samen met je geliefde op de foto? Ik ga met jullie op zoek naar een romantische plek, zoals op het strand, in het bos of een plek die voor jullie speciaal is. Ik fotografeer in de regio Rotterdam, maar ik reis ook graag een stukje verder. Tijdens een loveshoot zal ik tussendoor wat aanwijzingen geven, maar ik ga voor spontane en ontspannen foto’s waar de liefde vanaf spat. Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een verlovingsshoot.

Lifestyle shoot

Je zwangerschap, de bevalling en de weken daarna zijn bijzonder. Daarom is het mooi om deze momenten vast te leggen met een lifestyleshoot. Zwangerschapsshoots doe ik het liefst op een mooie buitenlocatie. Tijdens de fotoshoot leg ik je mooie buik vast op een unieke manier. Natuurlijk mag je partner hier ook bij zijn. Voor een newborn reportage fotografeer ik graag bij je thuis, op de armen van papa en mama of in het eigen bedje. Daarnaast maak ik ook graag gezinsfoto’s of kun je ook een moeder-dochter shoot boeken.

PORTRET

Wil je graag mooie foto’s van jezelf of foto’s die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn? Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Tijdens de shoot kun je rustig wennen aan de camera, zodat je je op je gemak voelt. Je kunt ook kiezen voor meer artistieke foto’s, samen bedenken we dan een concept.

Interesse in een fotoshoot? Stuur me dan een berichtje.