Copywriting

Ben je op zoek naar een tekst voor je website, blog of magazine? Ik kan verschillende teksten voor je schijven, van SEO-teksten tot interviews met inspirerende mensen.

Blogs

Met blogartikelen kun je klanten op een persoonlijke manier aanspreken. Hierdoor krijgt je bedrijf een gezicht en voelen de lezers zich meer met je bedrijf verbonden. Ook laat je zien wat voor kennis je in huis hebt en geeft lezers een voorproefje van wat ze van jou kunnen verwachten.

Interviews

Een interview nodig voor een magazine, krant, personeelsblad, blog of website? Die kan ik voor je schrijven!

SEO-teksten

Beter gevonden worden in Google? Uiteraard zijn de teksten op je website in de eerste plaats voor de bezoekers, maar ik optimaliseer ze graag zodat je bedrijf beter gevonden wordt online.

Copywriting & eindredactie

Als tekstschrijver schrijf ik teksten voor verschillende doelgroepen en platforms. Van storytelling tot journalistieke artikelen. Daarnaast moeten teksten natuurlijk ook lekker lezen en foutloos geschreven zijn. Ook daar kan ik je bij helpen!

Social Media

Weet je niet waar je moet beginnen met Instagram of Facebook? Of heb je eigenlijk geen tijd om je social media kanalen bij te houden? Ik maak content voor je en plan dit in, zodat jij tijd overhoudt om je te richten op wat je het liefste doet.

Vertel me meer

Naast het schrijven van teksten kan ik je ook helpen met beeldredactie en het maken van beelden voor je tekst.